rotate background

AMSTERDAM EMMASTRAAT 18 BOVEN

Dubbele bovenwoning 142 m2, met eigen opgang. Mogelijkheid voor 46m2 dakterras. Eigen grond

Beschrijving van het appartement;

Een van de mooiste locaties van Amsterdam, grandeur. Op steenworp afstand van Vondelpark en Museumplein, maar voldoende weg van de grote drukte. Gezellige restaurantjes supermarkt en traiteurs op de hoek. Fantastisch uitzicht vanaf het nog naar smaak aan te leggen dakterras van 46m2, trap en dakluik al aanwezig. Fundering is reeds in 2004 vernieuwd, bouwmuur tussen keuken en eetkamer is in 2011 verwijderd en met stalen constructie opgevangen. Trap en dakluik naar nog aan te leggen dakterras zijn reeds aanwezig. Gehele voorgevel is begin dit jaar schoongemaakt, houtwerk en hekwerken zijn professioneel geschilderd. Alle kozijnen op de 2de verdieping achter zijn vernieuwd en voorzien van dubbel glas. Nog veel originele charmante details aanwezig.

Een huis om verliefd op te worden.

Het appartement heeft op de tweede verdieping een open keuken naast de eetkamer. Aan de voorzijde de zitkamer met openslaande deuren en frans balkon. Ook is er nog een slaapkamer, welke momenteel als werkkamer wordt gebruikt , een gasten toilet en een open garderobekast.

Op de derde verdieping vindt u 2 grote slaapkamers waarvan een met groot balkon over de gehele breedte, en nog een kleine slaapkamer welke momenteel als inloopkast wordt gebruikt. Verder is hier de badkamer met ligbad, separate douche en dubbele wastafel. Een grote kast voor de wasmachine en droger en een kast voor de CV ketel. Verder is in het trappenhuis de trap naar het nog aan te leggen dakterras gerealiseerd.

Bovenop het platte dak kunt u geheel naar eigen smaak een dakterras van 46m2 laten plaatsen, en hoog boven alle drukte genieten.

  • Date : 06 juni 2016
  • Status :¬†Beschikbaar
  • /

Add Comment

Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *